Drømmemål sikrer FCN et point i Parken

FC København var 72 minutter i undertal mod FC Nordsjælland, der udlignede til slutresultatet 2-2 i 90. minut.

FC København spillede søndag 2-2 på hjemmebane mod FC Nordsjælland, der nu ikke har tabt i ti superligakampe.

Hjemmeholdet dominerede fra start og udnyttede pladsen bag gæsternes wingbacks til at skabe føringsmålet.

En udvisning til FCK-forsvareren Nicolai Boilesen i det 18. minut ændrede kampen, og FCN fik et massivt overtag og udlignede.

FCK kom foran igen på en forsvarsfejl, men i sidste minut fik gæsterne udnyttet overtallet og udlignet.

Det ene point betyder, at FCK er nummer tre med 42 point, mens FCN er på femtepladsen med 36 point.

FCK-midtbanespilleren Lukas Lerager gjorde det til 1-0 i det tiende minut, da han tæmmede et fladt indlæg og sparkede bolden op i det korte hjørne.

Otte minutter senere udspillede kampens mest dramatiske situation sig. Nicolai Boilesen væltede som bageste mand FCN-angriberen Kamaldeen Sulemana og tog hånden i brug for at stoppe bolden, og det kostede en udvisning.

I det sidste ordinære minut af første halvleg udlignede Sulemana, da han sparkede et fladt indlæg i nettet til pausestillingen 1-1.

Anden halvlegs start bød på fine chancer til FCK-midtbanespilleren Jens Stage og FCK-angriber Jonas Wind, men afslutningerne blev henholdsvis reddet og sendt over mål.

Efter en times spil erobrede hjemmeholdet bolden højt på banen. Bolden blev lagt til rette for FCK-backen Peter Ankersen i højre side af feltet, og han bankede bolden fladt i nettet til 2-1.

FCN fortsatte spilovertaget, og det gav pote i 90. minut, da FCN-angriberen Simon Adingra halvflugtede bolden op i nettaget til slutresultatet 2-2.