• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Drømmer om CL: Sådan er FCM's vej i Europa

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjyllands vej i Europa er lang og kompleks, da sølvvinderne træder ind allerede i 2. runde af Champions League-kvalifikationen. Få forklaret FCM's vej i Europa her.

Af Tipsbladet.dk

På papiret og ved første øjekast minder FC Midtjyllands vej i Europa det, holdet skulle igennem sidste sommer og efterår for at komme i CL-gruppespillet.

Her trådte FC Midtjylland ind i 2. kvalifikationsrunde til Champions League og slog Ludogorets, og i år skal FC Midtjylland også spille Champions League-kvalifikation fra 2. runde.

Men der hører lighederne også op med markant stærkere modstandere i bowlen til dette års kvalifikation og med en ny turnering, Conference League, der både skaber en ekstra mulighed for at komme i gruppespillet, men også giver en helt speciel og særlig vej gennem kvalifikationen for FCM, hvis de ryger ud af Champions League i 2. kvalifikationsrunde.

Se hele forklaringen af FC Midtjyllands vej i Europa i den video, du finder i toppen af artiklen, hvor Tipsbladet TV også kommer ind på kvaliteten af FC Midtjyllands potentielle modstandere.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020