Spillet blev stoppet i Brentfords kamp mod Wolverhampton, da en drone fløj rundt over banen.

Lørdagens Premier League-kamp mellem Brentford og Wolverhampton blev afbrudt af en særdeles bizar årsag.

Efter cirka en halv times spil blev en drone således spottet over banen, og det fik dommer Peter Bankes til at stoppe spillet. Kort efter blev spillerne sendt i omklædningsrummet, og banen på Brentford Community Stadium var således helt tom, selv om kampuret tikkede.

Små 20 minutter gik der, før spillerne var tilbage på grønsværen. Efter en kort omgang opvarmning, blev kampen fløjtet i gang igen. Ingen af holdene havde scoret.

Det var ikke den eneste længere afbrydelse i første halvleg. Den første var dog af en lidt mere normal karakter - og så alligevel ikke. Her lå Mathias Jensen og hans holdkammerat Rico Henry nemlig længe i græsset, efter at de to Brentford-spillere havde slået hovederne sammen i et forsøg på at heade til bolden.

Især Mathias Jensen så ud til at have slået sig. Danskeren blødte således voldsomt fra området omkring næsen og øjenbrynene på grund af en flænge.

Begge spillere kunne gå fra banen, men blev skiftet ud. Mads Roerslev kom på banen i stedet for Rico Henry.

Ud over Roerslev var også Christian Nørgaard på banen, ligesom Jonas Lössl passede målet for Brentford. Mads Bidstrup og Mads Bech sad på bænken.

Som om afbrydelsen på grund af dronen ikke var nok, så blev starten på anden halvleg udskudt en håndfuld minutter, fordi dommerens mikrofon ikke virkede.

Kampen endte 2-1 til Wolverhampton, og Thomas Franks mandskab har nu tabt fire i træk.

Efter slutfløjtet kom Frank i verbal karambolage med Wolverhamptons Joao Moutinho, og da danskeren sagde tak for kampen til dommeren, brokkede Frank sig tilsyneladende yderligere, så det endte med to gule kort og en udvisning.

Brentford ligger nummer 14 med otte point ned til det første hold under nedrykningsstregen, Newcastle, som vandt 1-0 over Leeds lørdag.

Episoderne i Brentford var ikke de eneste usædvanlige hændelser i Premier League lørdag.

I kampen mellem Everton og Aston Villa blev Villa-spillerne Lucas Digne, som for nylig er skiftet til Birmingham-klubben fra netop Everton, og Matty Cash således begge ramt af en flaske, som blev kastet fra tribunen af en tilskuer.

Det skete, da Digne, Cash og flere andre Aston Villa-spillerne jublede tæt ved hjørneflaget efter det, der endte med at blive kampens eneste scoring.

Kampen blev spillet på Evertons hjemmebane, Goodison Park, og en tilskuer er efterfølgende blevet anholdt, skriver britiske medier.