• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Duelund jubler over jubilæumsmål: Det havde jeg ikke regnet med

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

20-årig Mikkel Duelund rundede i går 100 kampe og 25 mål for FC Midtjylland. Det var hurtigere end forventet for offensivspilleren.

Af Anders Dehn

Det kommer ikke ligefrem som noget chok, at Mikkel Duelund har et stort potentiale. Det har de vidst i FC Midtjylland i årevis, og i 2014 satte den store engelske avis The Guardian ham på sin liste af 40 af verdens største talenter.

Men at han skulle runde 100 kampe for FC Midtjylland i en alder af 20 år, havde han trods alt ikke regnet med. Det var ikke desto mindre, hvad Duelund gjorde i gårsdagens kamp mod Silkeborg IF. Og så gjorde det heller ikke noget, at han blev matchvinder samtidig.

Læs også: Bedst og værst: Duelunds show blev afgørende

- Det var sindssygt fedt. Jeg havde ikke regnet med, at det skulle gå så hurtigt. Jeg er glad for at være en etableret spiller, og det er en fornøjelse at være på holdet lige i øjeblikket, siger Mikkel Duelund til Ritzau.

FC Midtjylland havde domineret det meste af første halvleg og lignede komfortable vindere, da han scorede til 2-0 før pausen. Kort inde i anden halvleg reducerede Vladimir Rodic for Silkeborg, hvilket altså gjorde Duelunds mål til det afgørende af slagsen.

Dermed sørgede Duelund og co. for at holde snor i Brøndby IF i toppen af Superligaen, holdene er igen a point, mens Silkeborg ligner et hold, der har udspillet sine top 6-chancer. Der er nu fem point op med to grundspilsrunder tilbage.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020