Superliga

Duncan-sagen ligger hos DBU

Morten 'Duncan' Rasmussens skifte til AaB er omgærdet af en del mystik. Sagen ligger lige nu på skrivebordet hos DBU.

Morten 'Duncan' Rasmussens er ejet af skotske Celtic og udlejet til tyske Mainz. Mandag bekræftede den tyske klub, at angriberen var på vej til AaB på en lejekontrakt.

Mens transfervinduet nærmede sig sin afslutning mandag aften udtalte sportsdirektør Lynge Jakobsen sig om angriberens kommende betydning, hvilket indikerede, at skiftet vær tæt på en offentliggørelse.

Som tiden nærmede sig deadline for transfervinduet, regnede alle med, at AaB blot trak tiden lidt omkring offentliggørelsen af skiftet, men da klokken blev 24 og transfervinduet officielt lukkede, var der stadig ingen Duncan i AaB.

I løbet af tirsdag har der været meget stille om, hvad der er årsagen til det manglende skifte.

Tipsbladet.dk har nu fundet frem til, at sagen ligger på skrivebordet hos DBU, men her er der helt lukket i om, hvad problematikken er i sagen.

- Det er rigtigt nok, at sagen ligger her hos os, men mere ønsker jeg faktisk ikke at sige, siger sekretær i turneringsafdelingen Laura C. Petersen til tipsbladet.dk.

Fodboldspillere på kontrakt må maksimalt spille for to klubber på en sæson. Morten 'Duncan' Rasmussen var i foråret 2010 i Celtic og blev i sommer lejet ud til tyske Mainz. Derfor er AaB den tredje klub, som Morten 'Duncan' Rasmussen repræsenterer i det seneste år.

Men da Morten 'Duncan' Rasmussen ikke har spillet nogle kampe for den skotske klub i indeværende sæson, bør der ikke være noget problem i, at han spiller kampe for AaB i foråret 2011, da han i givet fald kun vil have spillet kampe for Mainz og AaB i denne sæson.

Hos DBU ønsker man hverken at fortælle, hvad problematikken i sagen er, om skiftet falder på plads senere, eller om der er flere lignende sager til behandling hos forbundet.

Tipsbladet.dk følger sagen.