• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Dyhr før derby: Har kunne mærke det siden U14

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands Nikolas Dyhr kan se, at rivaliseringen gør kampene mod Viborg ekstra intense.

Af Oliver Okstrøm

Søndag venter det nok største opgør mellem to jyske klubber, når FC Midtjylland og Viborg FF tørner sammen. Det er også et opgør, som FCM-backen Nikolas Dyhr har kunne mærke på egen krop siden de tidlige teenage-år.

Det fortæller han om i et interview på midtjydernes hjemmeside.

- Lige siden U14-tiden har jeg kunne mærke det specielle ved at spille mod Viborg. Rivaliseringen mellem de to klubber gør bare kampene ekstra intense og fede at deltage i, lyder det fra Dyhr.

Målet for ham er selvsagt klart i et opgør, hvor det for en sjælden gangs skyld er VFF'erne, der er øverst i tabellen med deres aktuelle tredjeplads mod FCM's ottendeplads.

- Det bliver en svær kamp, som vi skal vinde. Der er ikke så meget andet at sige. Selvfølgelig skal vi have respekt for dem, men jeg ved, vi er et bedre hold. Nu har vi vundet to i streg, og vi skal køre videre i samme stil, siger Nikolas Dyhr, som også husker, hvordan det gik sidste gang.

- Sidst vi mødte dem, var der virkelig god stemning og tænding. De havde ikke været oppe i Superligaen i et stykke tid, så det var første derby på hjemmebane længe. Vi vandt, og jeg scorede, så det var virkelig fedt, fortæller backen.

Dengang endte kampen 3-1 til FCM.

Det næste opgør mellem de to klubber spilles søndag allerede klokken 14. Læs mere om opgøret her.