• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ebbe Sand: Vi er helt trygge ved Retov og Jaissle

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndbys sportsdirektør Ebbe Sand glæder sig over den midlertidige løsning på trænerposten.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF fyrede mandag Alexander Zorniger som cheftræner, og nu har klubben de midlertidige afløsere klar. Martin Retov får titlen som cheftræner frem til sommer, og han skal lede de blå-gule i et tæt samarbejde med tyske Matthias Jaissle.

De var begge assistenter for Alexander Zorniger, men nu står de altså med ansvaret for at sikre Brøndby IF et godt forår.

Læs også: Afløseren for Zorniger er fundet: Retov ny mand i spidsen for Brøndby IF

- Både Martin Retov og Matthias Jaissle har gjort et rigtig godt arbejde som assistenttrænere for Alexander Zorniger. Han valgte de to som assistenter, fordi de begge er professionelle og dygtige trænere, som kender spillertruppen indgående. Det har ikke ændret sig over natten, og det var vigtigt for os, at den midlertidige trænerløsning ikke skulle bruge dage og uger på at lære staben, spillerne og vores måde at spille på at kende, for det er fire vigtige uger, der ligger og venter foran os.

- Derfor er vi også trygge ved at overlade Superliga-truppen til Martin og Matthias frem til sommerpausen. Samtidig vil jeg selv i den kommende periode rykke endnu tættere på spillertruppen, end jeg plejer, ved blandt andet at være tilstede til alle vores træninger, så Martin og Matthias får de bedste forudsætninger at arbejde ud fra. Jeg er meget glad for, at de har valgt at takke ja til muligheden, fortæller sportsdirektør Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Martin Retov og Matthias Jaissles første opgave i spidsen for Brøndby IF bliver søndagens hjemmekamp mod Randers FC. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus