Video : Tipsbladet
Superliga

Efter to år i fængsel - nu er der nyt om Verhagen

Fodboldsvindleren Bernio Verhagen skal udleveres til Holland efter mere end to år i et colombiansk fængsel.

Husker du Bernio Verhagen?

Fodboldsvindleren, der snød sig til en kontrakt i Viborg FF på trods af, at han ikke ejer skyggen af talent for spillet med den lille runde, har de seneste to-et-halvt år siddet i fængsel i Colombia, hvor han blev anholdt i selskab med fire prostituerede, som tilbageholdte ham, fordi han ikke betalte for "ydelserne".

Nærmere undersøgelser af Bernio Verhagens forhold viste, at han, foruden den ubetalte regning til de fire prostituerede, havde begået omfattende bedrageri i Colombia, hvor han havde snydt alt fra hoteller, restauranter og rejsebureauer. Derfor blev den tidligere Viborg-spiller smidt i brummen.

Her to år senere er der nyt om Bernio Verhagen, som er hollandsk statsborger.

Over for Algemeen Dagblad bekræfter den offentlige anklagemyndighed, at Verhagen snart vil blive udleveret fra Colombia til Holland, hvor han er efterlyst for tre forhold om tyveri og vold - herunder et væbnet røveri.

Bernio Verhagens ophold i Danmark blev kort, men han nåede at blive dømt for både tyveri, vold, bedrageri og dokumentfalsk, inden han blev udvist. Det kostede en fængselsdom på et år og tre måneder. 

Disclaimer: Tipsbladet og Viborg FF