Video : Tipsbladet
Superliga

Efter Henriksen-aftale: Mainz tæt på ny dansker

Mainz 05 skal have Bo Henriksen som cheftræner, og ifølge Tipsbladets oplysninger kan Henriksen meget vel få en dansk assistenttræner.

Tirsdag kom det frem, at Bo Henriksen skal være cheftræner for Mainz 05.

Henriksen skal forsøge at redde Mainz i Bundesligaen, hvor man lige nu er på nedrykningskurs, og den tidligere FC Midtjylland- og Horsens-træner får en kontrakt frem til sommeren 2026.

Men ifølge Tipsbladets oplysninger er Mainz måske ikke færdig med at rekruttere danskere.

Således skal Bo Henriksen være interesseret i en dansk assistenttræner, og ifølge Tipsbladets oplysninger er den tidligere landsholdsspiller Michael Silberbauer favorit til den stilling.

Klokken 16 afholder Mainz et pressemøde, hvor Bo Henriksen vil blive præsenteret som ny cheftræner i Bundesliga-klubben. Der arbejdes lige nu på en aftale omkring assistenttrænerposten.

Michael Silberbauer var senest for Utrecht i den hollandske Æresdivision, hvor Silberbauer stoppede som cheftræner i slutningen af august.

42-årige Michael Silberbauer har tidligere været assistenttræner i FC Midtjylland, Utrecht, Basel, Luzern og Biel-Bienne, mens han i 2018/19 var cheftræner i den canadiske klub Pacific FC.

Bo Henriksen og Mainz begynder det nye liv sammen til weekenden, hvor modstanderen i 22. spillerunde er Jess Thorup og Jacob Friis' Augsburg.