Foto: IMAGO
Superliga

Efter hjerneblødning: Brøndby-skurk viste nosser!

Nanna Møller Karlsen kommer i podcasten "Bag Fjendens Linjer" med et opråb til fans og faktisk en ros til Henrik Heggheim, efter at nordmanden blev udvist mod FC Midtjylland.

Brøndby IF kunne søndag aften fejre tre point, men hos Henrik Heggheim var følelsen måske mere lettelse end jubel.

I hvert fald gjorde den 22-årige nordmand sig uheldigt bemærket ved at begå straffespark og rage et rødt kort til sig efter blot 17 minutter. Heldigvis for ham misbrugte FC Midtjylland straffesparket, før landsmanden Ohi Omoijuanfo sikrede Brøndby alle tre point med en scoring senere i første halvleg.

I den seneste udgave af Tipsbladet-podcasten “Bag Fjendens Linjer” bliver situationen også vendt, og her kom Nanna Møller Karlsen, fan af Brøndby IF og chefredaktør på 3point.dk, med et opråb og faktisk også en ros af nordmanden.

- Det er vigtigt for mig at sige i den her sammenhæng, at jeg håber, at folk - og jeg ved ikke, om Heggheim har fået private beskeder - har holdt sig for gode til det (at sende beskeder). For hvis han har fået noget af den hate, som han har fået i nogle offentlige opdateringer, i sin indbakke, har det ikke været sjovt for ham i går.

- Hvis Heggheim er overmatchet fodboldmæssigt - hvilket man måske godt kan argumentere for, at han er i Brøndby - er det ikke sådan, at han gør det i går med vilje. Tværtimod. Og så må man jo finde ud af i det sportslige setup, hvad der skal ske med Henrik fremover. Om han skal blive i Brøndby eller finde et andet sted at spille.

- Det er Jesper Sørensen, der sætter ham på holdet i går, og der sker det, der sker. Og nej, det er ikke første gang, at han får en hjerneblødning. Men lad os nu please skose ham for det, når vi taler fodbold. Det er intet problem for mig, og det har jeg også selv lige gjort. Jeg tror også, at han har gjort det vanvittigt svært for sig selv i forhold til at komme tilbage på det her Brøndby-hold - men ikke send ham nogle beskeder, kun hvis de er søde og opbakkende, fordi det er nok det eneste, han har brug for lige nu.

- Jeg synes sgu, at han viste nogle nosser i går ved at stille op til interview på tv bagefter. Det har jeg respekt for, siger Nanna Møller Karlsen.

Klik her for at lytte til hele podcasten i Spotify. 

Med sejren over FC Midtjylland er Brøndby IF nummer et i Superligaen og møder i den kommende weekend OB i Odense.