Video : Tipsbladet
Superliga

Efter kæmpebrøler: Nu reagerer AGF-keeper

AGF's Bailey Peacock-Farrell blev skurken, da Brøndby IF sejrede med 3-0 på Ceres Park.

AGF og Brøndby indledte søndagens sene Superliga-kamp i et hæsblæsende tempo og høj puls.

Og det kan da godt være derfor, at der ikke var helt den samme mængde ilt hos Bailey Peacock-Farewell, der blev skurken efter 22 minutter i 0-3-nederlaget til Jesper Sørensens tropper.

AGF-målmanden gled på egen baglinje, så Mathias Kvistgaarden kunne opsnappe bolden og have et helt frit mål foran os. Men i stedet for at tillade en scoring til Brøndby hev Bailey Peacock-Farrell et brydergreb op af lommen og nedlagde Brøndby-angriberen.

Mikkel Redder pegede på pletten og måtte en tur i baglommen.

- Alt sker så hurtigt og instinktet hos en målmand er ultimativt at stoppe modstanderen fra at score, og jeg troede også, at det ville blive til et straffespark og et gult kort. Det er selvfølgelig nemt for folk at sige, at han bare skulle have scoret, så vi kunne have fortsat med 11 mand. Men nu er det sket, siger Bailey Peacock-Farrell til Viaplays mikrofoner efter kampen.

Veteranen Jesper Hansen afløste Burnley-lejesvenden, men han kunne ikke forhindre Daniel Wass i at kickstarte den blå-gule fest fra elleve meter. Alt imens kunne Bailey Peacock-Farrell se Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys gøre det til 2-0 og slutresultatet 3-0.

- Det er frustrerende. Det er mit første røde kort i min karriere. Du vil selvfølgelig gerne hjælpe holdet og spille alle 90 minutter 11 mod 11. Det var svært at se på, og det var et uheldigt øjeblik.

Nu venter der to spilledage i skammekrogen, hvor 38-årige Jesper Hansen får lov til at vogte buret. Han kom på banen til stor jubel og opbakning, så det bliver interessant at se, hvad Uwe Rösler har tænkt sig at gøre på målmandsposten, når nordireren er tilbage fra sin karantæne.

Bailey Peacock-Farrell er udlejet fra Burnley til AGF frem til næste sommer, og har siden spillerunde to henvist Jesper Hansen til bænken.