• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Efter karrierestop: AaB-legende er ny rådgiver i Spillerforeningen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Patrick Kristensen skal fremover være rådgiver i Spillerforeningen.

Af Victor Risager

Han har mere end 350 kampe for AaB på cv’et, og fremover skal Patrick Kristensen dele ud af de erfaringer, han har gjort sig som professionel fodboldspiller.

Efter at han for nylig valgte at lægge støvlerne på hylden, er Patrick Kristensen nu blevet ansat i Spillerforeningen, hvor han skal være rådgiver for foreningens medlemmer. Det meddeler Spillerforeningen på sin hjemmeside.

AaB-legenden ser selv frem til at komme i gang med sit nye job, som han mener minder om den rolle, han i de seneste par år havde i den nordjyske Superliga-klub.

- Det er en fantastisk mulighed, og jobbeskrivelsen passer bare så godt på mig som person, siger Patrick Kristensen til Spillerforeningens hjemmeside og fortsætter:

Læs også:AaB-nyindkøb sprænger skalaen i test på første træningsdag

- Jeg har jo haft lidt samme rolle i AaB de senere år i forhold til de unge spillere men egentlig også i forhold de etablerede spillere, hvor de kom til mig, hvis der var knaster i deres fodboldliv. Jeg vil gerne hjælpe folk med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det har jeg selv prøvet på at få det til at gøre i en lang fodboldkarriere, for det er, når tingene går op i en højere enhed, man får de fedeste øjeblikke.

Patrick Kristensen har i de seneste syv år også siddet i Spillerforeningens bestyrelse.

Foruden 33-årige Kristensen er også de Thomas Lindrup og Allan Reese ansat som rådgivere i Spillerforeningen. De har også en fortid som fodboldspillere.  

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus