Video : Tipsbladet
Superliga

Efter Kvistgaarden-rygte: Det er planen med ham

Der er dog udsigt til en del aktivitet på transfermarkedet i Brøndby, fortæller Carsten V. Jensen.

Rygterne i Skotland går på, at Brøndbys Mathias Kvistgaarden kan blive den næste spiller, der forlader den københavnske vestegnsklub. Men sådan ser det ikke ud fra de blågules fodbolddirektør Carsten V. Jensens bord.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

I forhold til den konkrete historie, der handler om, at storklubben Celtic er ude efter danskeren, så vil han ikke kommentere på det. Det står dog klart for ham, at det ikke står først for, at angriberen skal videre.

- I udgangspunktet så har det ikke været en del af planen, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Der er da også en sammenhæng i, at Brøndby netop har sendt Simon Hedlund til svenske Elfsborg, da han er kommet bag Kvistgaarden i rangordenen blandt offensivspillerne i klubben. Det fortæller 'CV' om i videoen øverst i artiklen.

Når det kommer til transfermarkedet, så slår han dog fast, at man stadig er i gang - og at der både er udsigt til at spillere kommer ud og ind af truppen.

- Vi er stadigvæk i gang. Det er både i forhold til ud. Vi skal have justeret antallet i truppen stadigvæk, selvom vi er ved at være der, hvor vi gerne vil være, siger han og fortsætter:

- Det begynder at nærme sig i hvert fald. Så har vi øjne og øre åbne i forhold til et par positioner mere, fortæller Brøndby-fodbolddirektøren.

Senest har Brøndby hentet Yeboah ind, hvor der er en afgørende klausul indbygget. Læs mere om det her.