Video : Tipsbladet
Superliga

Efter ny skuffelse af FCM: Pilen peger på mig

FC Midtjylland tabte 1-3 til Silkeborg IF, og Bo Henriksen erkender, at ansvaret ligger hos ham.

1-1 mod Randers FC i en kamp, hvor man skabte mange chancer. 1-1 mod AEK Larnaca i en kamp, hvor man skabte mange chancer. 1-3 mod Silkeborg IF i en kamp, hvor man ikke skabte så mange chancer og fortjente at tabe.

Alle tre kampe har været hjemmekampe, og alle tre kampe har været med til at sætte Bo Henriksen under pres som FCM-træner.

Og cheftræneren - der har erfaring med at tabe kampe, da han tidligere har været blandt andet AC Horsens-træner - erkender, at der er pres på, men han tror også på, at han og holdet kan vende det.

- Vi er da ikke tilfredse, det siger sig selv. I de første to er vi uheldige med ikke at vinde, og den sidste her spiller vi en god time, og så er vi ikke ret gode i 30 minutter for at sige det mildt. Resultatmæssigt er vi voldsomt utilfredse, men spillemæssigt var det godkendt indtil de sidste 30 minutter i dag, som var virkelig dårlige, og det er jo det, som jeg som træner er mest skuffet over: Indsatsen i de sidste 30 minutter. Vi er ikke parate, der er ingen energi, der er ikke noget power. Der mangler snert i alt, vi laver, både i genpres og erobringsspillet, så der er meget, vi skal have kigget på i den sidste halve time. Så det var bare en kort opsummering af sæsonstarten, siger Bo Henriksen til Viaplay og forklarer senere:

- Det, jeg mest bekymrer mig om, er indstillingen den sidste halve time, for lige meget om man rammer den skævt eller sparker den udover eller laver fejl, skal der arbejdes hårdt.

- Det er en dominoeffekt, og i sidste ende peger pilen på mig. Den peger jo ikke på mine spillere, og jeg er irritereret, rasende og frustreret over, at vi mangler energi, power og tro i den sidste halve time, og det er bare sådan, det er.

FC Midtjylland havde sådan set et godt pres på SIF-holdet i første halvleg, hvor man flere gange formåede at kvæle Silkeborgs offensive spil og vinde bolden højt, men omvendt fremstår FCM som et hold uden mange gode ideer offensivt, og det hele kom da også fra Anders Dreyer, der havde flere forsøg mod mål og i øvrigt også scorede FCM's eneste kasse i opgøret. 

Næste opgave for FCM er ude mod AEK Larnaca på onsdag, inden der venter en udekamp mod OB om en uges tid.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.