Superliga Kenneth Jensen

Efter salg: Nu vil Randers FC på indkøb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben Randers FC har solgt stopper Simon Piesinger, og nu skal sportschefen på jagt efter en afløser.

Af Kenneth Jensen

De har lige solgt Simon Piesinger til østrigske Wolfsberger, og Randers FC kan se på en forsvarskabale, hvor Mattias Anderssons aftale løber ud ved månedens udgang, og Joel Kabongo i øvrigt har været meget skadet.

Og derfor vil sportslig og kommerciel ansvarlig Søren Pedersen i transfermarkedet for at finde en stopper. Det siger han til Randers Amtsavis.

Kronjyderne har Simon Graves og Hugo Andersson på længerevarende kontrakter, og så er der altså også den tidligere BIF-spiller Joel Kabongo. Men han har været meget igennem med skader de senere år og har da heller ikke spillet mere ned otte minutters Superliga i denne sæson.

Og sådan noget har af gode grunde indflydelse, da Randers FC jo skal have en konkurrencedygtig trup, hvor man ikke er for svag på nøglepositioner. Også selv om man er tilfreds med dem, der er i truppen.

- Vi har dygtige spillere, som jeg håber byder sig til, men jeg vil også have en ind for at skærpe konkurrencen. Også fordi, at der er noget usikkerhed omkring Joel Kabongo, der har været meget skadet, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Avisen skriver i øvrigt, at man ikke har udelukket at forlænge aftalen med Mattias Andersson.

Randers FC sluttede på en plads som nummer seks i Superligaen.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.