Video : Tipsbladet
Superliga

Efter stop i Esbjerg: Troels Bech skal på danmarksturné

Den tidligere sportsdirektør og cheftræner ved, hvad han skal i den kommende tid.

Troels Bech overtog cheftrænertjansen i Esbjerg fB i slutningen af den netop overståede Superliga-sæson, men den kontrakt udløb ved sæsonens afslutning og blev ikke forlænget. Og Bech fortsætter ikke i fodboldens verden med det samme.

Det afslører den tidligere Brøndby-sportschef over for BT.  

Læs også:Jon Dahl om spillerkøb: Det er sportsdirektørens ansvar

I stedet skal Troels Bech på en danmarksturné med sin kone, hvor de skal holde foredrag, mens den mangeårige fodboldtræner også håber at skulle skrive nogle bøger i fremtiden.

Til gengæld vil Bech heller ikke afvise, at han kan havne i endnu et fodboldjob på et tidsunkt.  

Læs også:Svensk klub afslører: Har god dialog med Markus Halsti

- Så ved jeg godt, at alting kan indhente os. Nille er billedkunstner, så hun kan få nogle store projekter, der gør, at det kommer til at tage hendes tid, og jeg er fodboldmand, så der kan jeg ende i noget, der tager meget af min tid. Men det er det (danmarksturné med foredag, red.), vi kan og vil planlægge lige nu, siger Troels Bech til BT.

Det er ikke første gang, at Bech tager en pause fra fodboldens verden. Da han stoppede som sportsdirektør i Brøndby i 2018, forlod han også fodboldens verden for en stund og tog på en jordomrejse med sin familie, inden han i juni blev hyret som cheftræner i Esbjerg fB.