Efter vildt comeback: Lyngby slår Helsingør i test

Lyngby besejrede FC Helsingør i en særdeles målrig test onsdag eftermiddag.

Lyngby Boldklub var bagud med tre mål, men alligevel formåede Superliga-mandskabet at trække sig sejrrigt ud af en testkamp mod FC Helsingør onsdag eftermiddag.

Hos FC Helsingør var den tidligere Lyngby-bomber Jeppe Kjær i startopstilingen, og han gjorde ondt på sin tidligere klub.

Efter 20 minutter bragte han nemlig FC Helsingør foran, og efter en scoring af Carl Lange, kom Jeppe Kjær igen på måltavlen i starten af anden halvleg, da han bragte NordicBet Liga-oprykkerne på 3-0.

Omvendt kunne Lyngbys Andre Riel også drille sin tidligere klub, FC Helsingør. Først reducerede han midtvejs tidligt i anden halvleg, og efter en straffescoring af angrebskollegaen Emil Nielsen, udlignede Riel med sit andet mål i kampen midtvejs i anden halvleg.

Til slut sørgede unge Emil Kornvig også for sejrsmålet for De Kongeblå, der altså tog en 4-3-sejr efter et vildt comeback.

Lyngby har dermed vundet alle deres fire testkampe hidtil, og de har scoret minimum tre mål i alle fire kampe. De indleder sæsonen på hjemmebane mod AaB den 13. september.