• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Eftertragtet: Seks klubber jagter dansk teenager

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Danske Zidan Sertdemir er en eftertragtet herre. Ifølge tyske Bild er fire tyske, én engelsk og én hollandsk klub ude efter ham.

Af Anders Dehn

Han er kun lige fyldt 16 år, og han har ikke fået førsteholdsdebut for FC Nordsjælland endnu, men alligevel har fodbold-Europa fået øjnene op for Zidan Sertdemir. Den tyske avis Bild skriver, at hele seks klubber er interesseret i ham.

Ifølge avisen er der tale om de fire Bundesliga-mandskaber Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, VfL Wolfsburg og 1899 Hoffenheim. Derudover skulle Ajax fra Amsterdam og engelske Arsenal også være blandt Sertdemirs bejlere.

Bild skriver, at Sertdemirs forældre foretrækker, at sønnike skifter til en af de tyske klubber.

Der er da også god grund til, at Sertdemir tiltrækker sig opmærksomhed fra store europæiske fodboldlande, hvis man spørger Kim Engstrøm. Bild citerer OB's U19-træner:

- Zidan Sertdemir er formentlig den bedste 16-årige i Danmark. Han er en rigtig spændende spiller for teknisk stærke mandskaber, siger Engstrøm.

Den dansk-tyrkiske teenager har som nævnt stadig sin første kamp for FC Nordsjællands førstehold til gode. Til gengæld er han fast mand for U19-holdet og spillede to U16-landskampe i efteråret.

Sertdemir er ikke den eneste FC Nordsjælland-spiller, der rygtes væk fra klubben. Det samme gør blandt andre Kamaldeen Sulemana. Hans form har dog været for nedadgående.

Læs om dét her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020