• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Eks-FCKer forstår det ikke: Jeg er en af de bedste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tidligere FC København-spiller undrer sig over, at han ikke er en del af det svenske ligalandshold.

Af Ole Hoffskov

Det svenske ligalandshold skal i starten af det nye år på tur, men den tidligere FC København-spiller Sotirios Papagiannopoulos, som nu tørner ud for vicemestrene AIK, skal ikke med. Han er ikke blevet udtaget af landstræner Janne Andersson.

Det er et tegn på, at svensk-grækeren lige nu er meget langt fra at være inde i landsholdsvarmen, og det forstår han ikke ret meget af.

Den 31-årige forsvarsspiller har i denne sæson spillet tæt på samtlige minutter for AIK, og han mener selv, at han har leveret så god en præstation, at han burde være tættere på landsholdet.

- Der er ingen grund til at bruge kræfter på det. Jeg synes, jeg har spillet en rigtig stærk sæson, men det er jo andre, der skal vurdere det. Det er jo ikke sådan, at jeg går rundt og tænker på, om jeg skal med på januarturen, men det er klart, at når man er én af de bedste i Allsvenskan, så bør man vel komme med, og det mener jeg, at jeg er, siger Sotirios Papagiannopoulos til Fotbollskanalen.

AIK-spilleren har flere gange tidligere været udtaget til ligalandsholdet, og det er desuden blevet til en enkelt kamp på A-landsholdet. Det var tilbage i 2018, da han spillede 10 minutter i en venskabskamp mod Slovakiet.

Sotirios Papagiannopoulos tørnede ud for FC København fra sommeren 2018 og to år frem. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020