Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert: Det bliver Glen Riddersholms næste job

Discovery-ekspert Flemming Povlsen giver sit bud på, hvor Glen Riddersholm kan få sit næste trænerjob.

Glen Riddersholm står i skrivende stund uden for arbejdsmarkedet, efter han blev smidt på porten i svenske IFK Norrköping for to uger siden.

Den danske cheftræner har en lang fortid i Superligaen, og han kan meget vel vende tilbage til Danmark, hvis man spørger fodboldekspert Flemming Povlsen. 

Landsholdslegenden forudsiger nemlig, at Riddersholm kan overtage trænersædet hos kriseramte OB. 

- Hvis jeg skulle pege på en afløser i OB på stående fod, så ville jeg sige Glen Riddersholm. Det er om nogen er en træner, der gerne vil involveres i alt - fra akademiet og helt til toppen. Det kunne godt pege i den retning. Selvfølgelig er der flere navne på Björn Wesströms liste, men jeg ville ikke være overrasket, hvis det blev Riddersholm, fortæller Povlsen til Discovery.

Flere, blandt andre Tipsbladets fodboldekspert Jesper Christiansen, har peget på, at den nye træner i Ådalen skal være mere involveret i den sportslige ledelse - og det er altså ud fra den betragtning, at Povlsen peger på Riddersholm.

Den garvede dansker har tidligere stået i spidsen for både Sønderjyske, AGF og FC Midtjylland i Superligaen - han har desuden bestridt posten som sportsdirektør i Vendsyssel FF. 

Han vandt det danske mesterskab i 2015 med FC Midtjylland og stod i spidsen for det Sønderjyske-mandskab, der på overraskende vis vandt pokalturneringen i 2020. 

Riddersholm fik sparket i svenske Nörrköping efter en middelmådig niendeplads i rækken.

Det kom dog som en overraskelse for nogle af spillerne i truppen, her i blandt danske Vito Hammershøy-Misrati. Det kan du læse om HER.

Du kan se hele Flemming Povlsens vudering i videoafspilleren øverst.