• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Ekspert dumper Brøndby med et brag

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Brøndbys udbytte af to sejre i den første halvdel af Superliga-Grundspillet får TV3 Sport-ekspert Per Frimann til at dumpe dem med et brag.

Af Jacob Quvang

Brøndby har haft et forfærdeligt efterår, hvor de forsvarende danske mestre slet ikke har fået spillet til at fungere på banen. 

Det har også resulteret i en ringe pointhøst på blot 12 point, efter halvdelen af kampene i Superliga-Grundspillet er blevet spillet. 

To sejre er det blevet til i 11 kampe, og det får også Per Frimann til at dumpe holdet med et brag. Det gør han i TV3+-programmet "Onside", hvor han giver Brøndbys præstationer én ud af seks stjerner. 

- Vores forventninger til et dansk mesterhold er, at de leverer mere end to sejre. De har spillet for meget uafgjort, de slider med tingene, og man har lov til at være skuffet over Brøndby, fordi de ikke har formået at vinde mere simpelthen. Så er det rigtigt, at der har været en åreladning, og man har mistet nogle spillere. Og det er en undskyldning selvfølgelig. Men når man står og laver en status over det, og jeg er lidt benhård her, så vil jeg sige, at de er dumpet med et brag, konstaterer TV3 Sport-eksperten. 

Brøndby har indtil videre kun slået FC Midtjylland og AaB i Superligaen i denne sæson. 

Senest spillede holdet også uafgjort mod Randers. 

Se hele studiesnakken i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020