Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert er stensikker: Dansker færdig i Ajax

Han er aldrig slået igennem i AFC Ajax, og et lejeophold i AGF blev en skuffelse. Eskild Munk Dall må være færdig i den hollandske storklub, lyder det fra ekspert.

AFC Ajax har haft mange store stjerner fra Danmark gennem tiden. Eskild Munk Dall bliver ikke én af dem.

Den 19-årige angriber skiftede i sommeren 2020 fra Silkeborg IF til den hollandske storklub med drømmen om et gennembrud i Amsterdam, men det har han ikke fået, og nu er tiden løbet fra ham. Sådan lyder det fra Thijs Zwagerman, der er redaktør på fanmediet Ajax Showtime og følger den hollandske storklub tæt hver eneste uge.

Eskild Munk Dall var i foråret udlejet til AGF, men det var absolut ingen succes, og angriberen noterede sig kun for tre minutter på førsteholdet. Derudover spillede han U19-fodbold.

- Han er færdig i Ajax. Det var et skuffende ophold for ham i AGF, og nu er han tilbage i Amsterdam, men han har ingen fremtid i klubben. De forsøger at komme af med ham. Han er ganske enkelt ikke god nok, siger Thijs Zwagerman til Tipsbladet.

Han kan godt få øje på de kvaliteter, Eskild Munk Dall besidder, men ifølge Ajax-eksperten overskygges de af danskerens mangler på banen.

- Han har en fin fysisk pakke, og han er en dygtig afslutter, men han er i min verden ikke en dygtig nok fodboldspiller helt overordnet. Han er ikke god nok i småspillet på banen, han holder ikke godt nok på bolden, og hans førsteberøringer er for dårlige. Ajax stiller høje krav til offensivspillerne, og dem kan han ikke leve op til, lyder det fra Zwagerman.

Eskild Munk Dall har et år tilbage af sin kontrakt med AFC Ajax.