• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ekspert om "AK": Det er simpelthen så overraskende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Både Thomas Gravesen og Mikkel Bischoff kommer med deres bud på, hvad der har været den største transferbombe i det danske transfervindue.

Af Kenneth Jensen

Mens der blev lavet store, store salg, og nogle spillere ikke formåede at blive solgt, var der også spillere, der blev sendt ud af bagdøren af Superligaen.

Sådan gik det eksempelvis for Anders K. Jacobsen, der forlod SønderjyskE sidst i vinduet, hvor man tilmed ikke havde fundet en decideret afløser og også tidligere havde sagt farvel til angriber Haji Wright.

Det mener Mikkel Bischoff fra Discovery er sommerens største transferbombe, og det fortæller også en del om, hvor SønderjyskE er på vej hen, og hvordan man gør tingene i Haderslev under Plateks ejerskab.

- Jeg synes simpelthen, det har været så overraskende, at man sælger Haji Wright og vil forynge klubben og truppen, men man har en spiller, der ikke har scoret fra starten af denne sæson, men er garant for mål ("AK", red.). De kommer til at lede så meget efter mål i denne sæson, SønderjyskE. Jeg kan ikke se, hvor deres projekt er på vej hen - de vil gerne have yngre spillere, men de kommer til at savne nogle i forhold til kulturen og som har vist, at de kan begå sig. Jeg tror de får det svært, siger Mikkel Bischoff til Discovery.

Du kan se BIschoffs vurdering i videoen i toppen - her fortæller Thomas Gravesen også, hvad der for ham var transfervinduets store overraskelse.

Anders K. Jacobsen er skiftet på en fri transfer til AC Horsens.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020