Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert om FCM: Det vil være en kæmpe katastrofe

Ifølge Viaplay-ekspert er tirsdagens fyring af Albert Capellas er et tegn på, at FC Midtjylland-ledelsen håber på en chokeffekt inden dagens skæbnekamp mod Silkeborg.

Den sidste runde i Superligaens afvikles i eftermiddag, og her er FC Midtjylland et af de hold, der har absolut mest på spil. 

Efter en sløj indledning på forårssæsonen risikerer FC Midtjylland nemlig for første gang at misse top 6. Og ifølge Viaplay-ekspert Ken Ilsø understreger tirsdagens fyring af Albert Capellas blot vigtigheden af dagens udekamp mod Silkeborg. 

- Det vil være en kæmpe katastrofe (at misse top 6, red.). Det siger også alt, at man vælger at fyre Capellas nu. Som 'KEP' er inde på, så havde han måske troet, at man lige ventede til efter den sidste kamp i grundspillet, siger Ken Ilsø. 

- Så man lige havde en landskampspause, hvor man kunne tænke tingene igennem eller ansætte en ny træner. Men at man vælger at slå til allerede nu og håber på en eller anden chokeffekt, det viser bare, hvor vigtig den kamp i Silkeborg er for FC Midtjylland. 

FC Midtjylland kan kun bruge en sejr i dagens kamp mod Silkeborg, men Gustav Isaksen og kompagni kan ikke afgøre sagerne selv. Du kan læse mere om de forskellige scenarier HER