Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert om OB's afslørede trænerjagt: Det er en del af gamet

Per Frimann kalder det en del af gamet, at OB kigger på andre trænere.

Til sommer udløber Jakob Michelsens kontrakt med OB, og noget tyder på, at den kontrakt ikke bliver forlænget.

Forleden kunne B.T. Sport nemlig afsløre, at fynboernes sportschef, Michael Hemmingsen, skulle have henvendt sig til Jacob Neestrup fra Viborg FF samt Jess Thorup, før han blev ansat i FC København.

Læs også:Rygtet til Superligaen: Nu bekræfter han dialog med svenske klubber

Det blev Jakob Michelsen ifølge avisen gjort opmærksom på fra andre, men det kan han ikke være sur over ifølge TV3 Sports ekspert Per Frimann. Det er en del af gamet, lyder det.

- Det er sådan i de store professionelle klubber, som OB jo er, at man er nødt til at holde øje med markedet, og hvilke trænere der eventuelt kan afløse den, man har. Jakob Michelsen har også lov til at afsøge, hvor hans næste job skal være, hvis det ikke lykkes med en forlængelse her. Hans kontrakt løber ud til sommer. Så det er en del af gamet, og det skal man ikke tage personligt som træner, siger Per Frimann i optakten til mandagens kamp mellem OB og FC Midtjylland og tilføjer:

Læs også:Startopstillinger: Målfarlig islænding starter på bænken for OB

- Man må også sige med Jakob Michelsen, at han i foråret havde en periode, hvor de fik fire point på ti kampe og kom i nedrykningsspil. Så klarede de frisag der, men der var momenter, hvor man måtte tage op til overvejelse, om det nu var det rigtig match mellem spillertrup og træner.

Se hele klippet, hvor Per Frimann kommenterer på situationen i OB, i videoen øverst i artiklen.

Læs også:Kasper Fisker før gensyn: Jeg vil savne Brøndby til den dag, jeg dør

Læs også:Marco Lund øjner muligheder mod FCM: Hvorfor ikke?

Læs også:Vild forudsigelse om FCM'er: Han kan ende i Premier League