Foto: IMAGO
Superliga

Ekspert spår FCK’er som forårets profil

Flemming Povlsen peger på Magnus Mattsson som et bud på forårets profil i Superligaen.

Forårssæsonen i Superligaen står for døren, og det er med flere spændende nye spillere i ligaen.

En af de største transfers stod FC København for ved at hente Magnus Mattsson tilbage til Danmark efter to og et halvt år i Holland, og det er en spiller, som Discovery-ekspert Flemming Povlsen har store forventninger til.

I et indslag i “Gravesen vs. Povlsen” på Discovery+ peger Flemming Povlsen endda på Mattsson som hans bud på forårets profil i Superligaen.

- Jeg kunne godt se en Mattsson, som kommer til FC København. Han er lidt en klon af Rasmus Falk. Han kan vende og er driblestærk og er god i kombinationsspillet. Det, som han har, og som Rasmus Falk måske ikke har så meget, er den her afslutningsfod. Han kan score de mål og være kampafgørende.

- Jeg synes, det er et rigtig godt køb, som FC København har gjort sig, og han vil passe ind i mange af de ambitioner, som FCK har om at dominere spillet og være mere chanceskabende, siger Flemming Povlsen.

Thomas Gravesen peger på en spiller fra Silkeborg IF, nemlig Alexander Lind.

- Man er tilbøjelig til at tage nogle af de gamle kendinge, men jeg håber på, at Alexander Lind fra Silkeborg fortsætter. Jeg kan godt lide topscoreren, og jeg kan lide den måde, han går til fodbold på: Ubekymret, knoklende og målscorende. Jeg håber på, at han fortsætter, og jeg kan godt lide målscorere. Han kunne være spændende, hvis han tager det næste skridt. Jeg håber på Alexander Lind, siger “Graver”.

FC København og Silkeborg IF indleder faktisk forårssæsonen i Superligaen mod hinanden søndag den 18. februar klokken 16.00. Det bliver dog uden karantæneramte Alexander Lind.