• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ekspert til Brøndby: Køb denne angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF bør kigge på en ung, dansk angriber, lyder det fra Kenneth Emil Petersen.

Af Kenneth Jensen

Han har scoret fem gange i de seneste fem Superliga-kampe, og ikke overraskende er der for tiden stor opmærksomhed omkring danske Alexander Lind.

Den 21-årige angriber fra Silkeborg IF var senest med U21-landsholdet efter sine gode præstationer på klubholdet, og mandag mod OB er han efter alt at dømme med fra start igen.

Og ifølge Kenneth Emil Petersen, der er ekspert på Viaplay, er det en spiller, som Brøndby IF bør overveje til fremtiden.

Den tidligere Superliga-spiller peger på, at den 21-årige angriber er en spiller med et spændende potentiale.

- Vi har snakket om, at man plukker de bedste fra konkurrenterne. Hvorfor ikke Alexander Lind, der har fået gennembrud et gennembrud i Silkeborg. Han har en pakke, hvor jeg tænker, at han godt kan komme til Brøndby. Starte med at spille andenviolin og få lidt indhop. Det var også sådan, han startede i Silkeborg, siger Kenneth Emil Petersen til Viaplay og forklarer om Alexander Lind som type:

- Han har en fantastisk fysik. Er ikke et teknisk vidunder, men god til at positionere sig inde i feltet. Han er en rigtig boks-angriber. Jeg er med på, at han er samme årgang som Yousef Salech, der er udlejet til en belgisk klub, men de to sammen ville da kunne et eller andet. Lind har en pakke, der er sindssygt spændende. Han ser robust ud, men han har en fantastisk fart.

Alexander Lind har spillet hele sin karriere i SIF, men har også været meget skadet i sin periode som seniorspiller. Blandt andet har han været ramt af tre træthedsbrud i foden.

Lige nu er Lind delt topscorer i Superligaen.

Du kan se og høre vurderingen fra Kenneth Emil Petersen i videoen øverst til denne artikel.