Video : Tipsbladet
Superliga

Eksperter efter VAR-skandale: Drak han kaffe?

Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting kan ikke forstå, at Hvidovre ikke fik tilkendt et straffespark i kampen mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland tog fredag aften alle tre point i Superliga-premieren mod nyoprykkede Hvidovre IF.

Debutanten Cho Gue-sung blev matchvinder med et flot hovedstødsmål, men det var ikke sydkoreaneren, der stjal overskrifterne.

I anden halvleg blev Nicolai Geertsen nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs, og i VAR-vognen mente man ikke, at situationen skulle ses igennem.

I Viaplay-studiet var eksperterne meget enige efter kampen.

- Der er ikke noget at diskutere, der er klokkeklart straffespark. Jeg kan ikke forstå, hvad der sker i VAR-vognen. Jeg tror, det er Mikkel Reddder. Jeg ved ikke, om han er ved at drikke kaffe i den situation, for han kan umuligt have kigget på skærmen. Der kan ikke være nogen, der ser den her situation og ikke tænker, der er straffespark.

Tøfting tilføjer:

- Vi kunne næsten ikke være i os selv - at man kan undgå at se, der er straffespark. Midtjylland gør klogt i at sætte bolden i gang, for så kan man ikke gå tilbage. Jeg undrer mig over, at Geertsen ikke løber over til dommeren og får stoppet det her indkast, så der sker et eller andet.