• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Eksperter: Grabaras FCN-hån er over grænsen

Foto: Getty Images

Hverken Kenneth Emil Petersen og Peter Sørensen støtter ikke ligefrem Kamil Grabaras seneste opførsel.

Af Oliver Okstrøm

FC København har mandag sikret sig det danske mesterskab, da FC Nordsjælland ikke længere kan indhente dem. Det var en triumf, som FCK-målmand Kamil Grabara ikke har kunne holde sig for god til at undlade at håne Farum-klubben.

Det gjorde polakken på Twitter, hvor han henviste til, at han glædede sig til sidste afsnit af tv-dokumentaren 'Guldjagten'. Det er noget, som eksperterne på Viaplay, Peter Sørensen og Kenneth Emil Petersen, er klart imod.

- Jeg har ikke noget imod spillere med kant. Tværtimod. Man skal bare huske på, at det er i de store stunder, at man skal være mest ydmyg. Og der er ikke nogen grund til, at en stor stor, sejrende hund står og gør af nogen, der allerede er skambidt, fortæller Peter Sørensen.

Her er 'KEP' helt på samme linje med Silkeborg-legenden.

- Jeg har det jo sådan, at jeg godt kan lide spillere, der giver noget af sig selv, og at man driller hinanden en lille smule. Det her synes jeg måske er lidt over grænsen. Jeg synes, at man træder på nogen, der ligger ned, siger han og fortsætter:

- Det er også det her med, at meget kan jo ske i en guldrus. Men han har aktivt gået ind på Twitter og lavet det her. Det kan jeg ikke forstå, at man ikke fejrer triumfen med sine egne, og koncentrerer sig om sig selv. Og glæder sig over sig selv. At man har behov for at sparke bagud og nedad, den har jeg det lidt stramt med, fortæller Kenneth Emil Petersen.

Grabara-tweetet kan ses nedenfor.