Video : Tipsbladet
Superliga

Ekstremt skuffet FCK-målscorer: Det må ikke ske

FCK-forward Orri Oskarsson kunne ikke bruge sine to mål i Århus til ret meget.

ÅRHUS (Tipsbladet): Orri Oskarsson var bedste spiller for FC København tirsdag aften, hvor det meste ellers gik galt for FCK.

Efter et tidligt mål af islændingen scorede Mads Emil Madsen hattrick for AGF, og FC København kom sig aldrig over at være nede 1-3 ved pausen, selvom Orri Oskarsson fik lavet endnu et mål på et drøn af et flot langskud et kvarter før tid.

Så i den lave sol over Århus forsvandt FC Københavns guldchancer endegyldigt, ni dage efter FCK på flot vis vandt i Brøndby og lignede en oplagt guldvinder.

Oskarsson er oppe på ni sæsonmål i ligaen, og det kunne den 19-årige islænding ikke bruge til noget som helst tirsdag aften i Århus.

- Hvis jeg scorer to mål, og vi taber, så fylder det ikke noget, siger Orri Oskarsson.

- Det er ikke godt nok for FC København. Vi skal vinde guld for at spille i Champions League, så vi er ekstremt skuffede, siger Orri Oskarsson.

AGF rystede københavnerne med tre scoringer af Mads Emil Madsen, hvor FCK's midtbane og forsvar på ingen måde virkede afstemt, og Madsen fik god plads til at hakke bolden ind på gode afslutninger uden for feltet til 2-1 og 3-1.

- Jeg synes, der er nogle fine ting, men der er nogle ting, der ikke må ske.

Foto: Alamy

- Vi lukkede tre mål ind. Vi synes, at vi har god kontrol på kampen, og vi starter godt, så når de scorer tre mål, bliver det meget svært.

- Jeg synes, at der mangler lidt energi fra os. Vi kunne have gjort det bedre, så det var noget, der manglede. I sådan et kamp må det ikke ske, siger Orri Oskarsson.

FC København kan nu hverken bliver etter eller toer i Superligaen.

Søndag er en decideret finale i Parken mod FC Nordsjælland, hvor FCK med point går i en Europa-playoffkamp mod Randers, Viborg eller Vejle, mens FC Nordsjælland med en sejr sender FCK på en fjerdeplads og helt ud af Europa i den kommende sæson.

- Heldigvis har vi stadig noget at spille for med Europa. Vi er ikke helt færdige, så vi har en finale på søndag, og vi skal steppe op og have tre point, siger Orri Oskarsson.

FC København har tabt ni ud af 31 ligakampe i denne sæson, heraf fem på hjemmebane.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup fortæller ærligt om presset på ham selv – læs mere her.