Ellevild med Brøndby-køb: Han er helt afgørende
Foto: Getty Images
Superliga

Ellevild med Brøndby-køb: Han er helt afgørende

Disovery-ekspert Mikkel Bischoff er dybt imponeret over et af de nye ansigter på Vestegnen.

Efter en lidt vaklende start, har Brøndby for alvor fundet formen i Superligaen. 

Med fire sejre i rap er de gul- og blåklædte strøget op på en foreløbig tredjeplads, og meget kunne tyde på, at Jesper Sørensen og kompagni kan komme til at blande sig i kampen om de sjove placeringer i den bedste danske række. 

Spørger man fodboldekspert på Discovery Mikkel Bischoff, kan en del af æren tilskrives Brøndbys nyindkøbte forsvarsspiller, Jacob Rasmussen. 

- Han har været god. Han har været helt afgørende i forhold til det, som Brøndby gerne vil med bolden. Mod slutningen af sidste sæson hamrede de bolden langt, hver gang de fik mulighed for det. Nu har de sadlet en smule om, hvor de gerne vil spille den op nedefra. Her har de fået en dygtig spiller( red. Rasmussen), der bevarer roen, og som er rigtig god med bolden. Han har været en kæmpe succes, fortæller han til Discovery. 

På trods af, at Bischoff er imponeret over Rasmussen, er han generelt set skuffet over de spillere, der er kommet til Vestegnen. 

- Der er nogle succeser. Man har beholdt Kvistgaarden, tyndet ud i truppen og lavet et stort salg af Mads Hermansen. Men jeg synes, det, der er kommet ind, har været lidt skuffende, fortæller han. 

Jacob Rasmussen kom til Brøndby fra italienske Fiorentina. Den 26-årige dansker startede sin karriere i OB, hvorefter han i en tidlig alder blev hentet til Schalke 04's ungdomsakademi. 

Sidenhen har han tørnet ud for et væld af europæiske klubber som FC St. Paili, Rosenborg, Empoli, Ergzebie Aue, Vitesse og Feyenoord. 

Udover Rasmussen har sportsdirektør Carsten V. Jensen hentet Emmanuel Yeboah, Justin Che, Rasmus Lynder, Mateusz Kowalczyk, Yutio Suzuki, Patrick Bentz og Sean Klaiber til den danske mesterklub i løbet af sommerens transfervindue.

Se hele vurderingen fra Mikkel Bischoff i videoafspilleren øverst.