Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Emil Larsen følte sig chikaneret i OB: Nogle grænser blev overtrådt

Konflikten mellem en del af OB's fans og Emil Larsen udviklede sig, så kantspilleren også oplevede ukvemsord i sin fritid og dårligt nok ville forlade sin lejlighed. Han ærgrer sig dog også over den måde, han håndterede sagen.

- Fansene kan ikke lide mig, og jeg kan ikke lide dem. Sådan er det bare.

I april 2015 havde OB netop tabt 1-2 til FC Vestsjælland, og konflikten mellem Emil Larsen og dele af OB's fanbase stod nu klart for enhver Superliga-tilskuer. Selv om Larsen ikke mente alle OB-fans, var skaden sket, og den var uoprettelig.

Skårene nåede aldrig at blive klinket, inden kantspilleren i januar 2016 skiftede til Columbus Crew, men Emil Larsen ærgrer sig i dag over situationen dengang. Det kom for langt ud, og det var ikke nødvendigt, mener han.

Stemningen mellem den tidligere landsholdsspiller og OB-tilhængerne var ikke kun dårlig i forbindelse med kampene, og når han gav interviews til TV3 Sport, som ovenstående citat stammer fra. Emil Larsen fortæller i dag i et interview med BT, at han en overgang ikke kunne forlade sin lejlighed uden at risikere at føle sig chikaneret.

- Jeg følte, at der var nogle grænser, der blev overtrådt. Selvfølgelig er det en del af det at være en lidt kendt fodboldspiller. Mange folk har et forhold til dig, uden at de rigtigt kender dig. Men der var hændelser, som jeg ikke synes, at nogen skal finde sig i, siger Emil Larsen til avisen.

- Det at handle er et privat ærinde, og jeg går ikke i Netto med OB-trøjen på, så jeg havde lidt svært ved at acceptere, at der skulle råbes grimme ting ad mig, mens jeg gik og handlede.

Den nu 26-årige Larsen stoppede i sommer karrieren, da knæene ikke længere kunne holde til topfodbold. Han har siden arbejdet som scout for Lyngby Boldklubs Superliga-hold, og han fortæller i interviewet med BT, at han drømmer om at blive sportsdirektør en dag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.