Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Emmanuel Yeboah-mystik i Brøndby: Alt er okay!

Emmanuel Yeboah har blot spillet 13 minutter for Brøndby IF i dette efterår, og angriberen, der kostede de blå-gule 11 millioner, fremstår som noget af et mysterium på Vestegnen. Tipsbladet har været i kontakt med angriberens agent, der forsikrer, at alt er godt.

Normalt er Emmanuel Yeboah aldrig en del af truppen, når Brøndby IF skal i kamp, men i det seneste opgør mod Hvidovre IF figurerede angriberens navn pludselig som en del af Jesper Sørensens bruttotrup. Var det endelig tid til ghaneserens Superliga-debut?

Næh, såmænd ikke. 

Inden kampstart blev Emmanuel Yeboah sorteret fra, og dermed sneg han sig igennem efteråret uden at spille et eneste minut i Superligaen. Det kan ikke have været planen, da Brøndby købte angriberen af CFR Cluj i sommer.

Tipsbladet har været i kontakt med Emmanuel Yeboahs agent Oliver Arthur, og han forsikrer imidlertid, at der ikke er nogen grund til at spærre øjnene op. Agenten ønsker ikke at stille op til interview, men har sendt et skriftligt svar.

- Alt er okay med Emmanuel i Brøndby. Han arbejder hårdt og forsøger at tilpasse sig klubbens spillestil. Vi er overbeviste om, at hans chance nok skal komme inden længe, lyder det fra Oliver Arthur.

Ifølge B.T. har Brøndby IF betalt 11 millioner kroner for Emmanuel Yeboah, der har kontrakt frem til sommeren 2027, så han bliver næppe sådan lige at komme af med, hvis de blå-gule på et tidspunkt i nærmeste fremtid får de tanker.

20-årige Emmanuel Yeboah har som nævnt ikke spillet et eneste minut i Superligaen, men han fik 13 minutter på banen i pokalkampen mod HIK tilbage i september.