Video : Tipsbladet
Superliga

'En sort dag for os'

Jesper Sørensen har et budskab til Brøndbys fans om, at de ikke lægger sig ned.

En sort dag for Brøndby. Det er de ord, Jesper Sørensen, cheftræner i Brøndby, sætter på derbykampen fra i weekenden, hvor ærkerivalerne fra FC København vandt med 3-1 og overtog førstepladsen i Superligaen.

Siden er der gået et par døgn, og som bekendt heler tiden de fleste sår, og i Brøndby er det også begyndt at lysne med kort tid til næste topkamp, når FC Nordsjælland onsdag gæster Brøndby Stadion.

- Dagen i søndags var sort for os. I går var det lidt lysere, og i dag har det været lidt bedre, og i morgen står vi helt sikkert helt klar, og spillerne har en god tro på, at i morgen bliver en kamp for os, siger Jesper Sørensen, som over for pressen tirsdag understregede sin respekt for onsdagens modstander Andreas Schjelderup, som har vist storform på det sidste.

Men samtidig lagde han vægt på, at der heller ikke skulle vises mere respekt end dét, for der var også et budskab til Brøndbys fans om, at der skal kæmpes videre med tre kampe igen.

- Vi står her stadigvæk. Vi lægger os ikke ned for noget. Det er også derfor, når du spørger, om han (Schjelderup, red.) er skræmmende god, så er svaret, at der ikke er noget, som skræmmer os. Vi har nogle ting i vores hænder, vi har ikke alting i vores hænder. Det har vores modstandere, men det, vi har i vores hænder, det vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at få over til vores egen fordel, forklarer Brøndby-træneren.

Han forventer, at et nederlag til enten Brøndby eller FC Nordsjælland betyder, at man er ude af guldet. 

- Så er vedkommende noget fra. I forhold til at vinde guld? Jo, siger han og tilføjer: 

- For der kommer til at være en kamp torsdag, hvor der enten vil være et hold, som vinder, eller begge hold får point. Sådan vil det være, lyder det fra Jesper Sørensen.