• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Stime brudt: Ikke sket i halvandet år for FCK-flop

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han er udlejet fra FC København til Chavez, og endelig var der lidt succes for sydafrikanske Luther Singh.

Af Kenneth Jensen

Han blev købt i portugisiske Braga i sommeren 2021, men man må sige, at det ikke er meget, FC København har fået for de millioner, man har brugt på sydafrikanske Luther Singh.

Den 25-årige offensivspiller viste sig at være ude af form og havde pasproblemer i sin tid i FC København, og så fortalte hans agent også om, at kantspilleren har kæmpet med en depression i løbet af tiden i København.

Sydafrikaneren blev i sommer udlejet fra FCK til portugisiske Chavez i et forsøg på at få hans karriere tilbage på rette køl, og tirsdag skete så noget, der ikke er sket i halvandet år: Nemlig at Luther Singh scorede et mål.

Offensivspilleren bragte Chaves foran med 1-0 i Taca da Liga-kampen mod Vizela. Taca da Liga er en cupturnering, der spilles i et ligaformat, inden nogle hold går videre til en knockoutfase. Turneringen er med klubber fra de to bedste ligaer i Portugal.

Opgøret endte 2-2, efter Issah Abass udlignede for Chaves tre minutter inde i dommerens tillægstid.

Luther Singh spillede sin 10. kamp for Chaves. Han skal efter planen returnere til FC København til sommer, men det er nok ikke ventet, at han har den store fremtid i den danske klub.