• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Endnu en ændring i FCK-staben: Forlader klubben efter seks år

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Cosgrave er den seneste mand fra FC Københavns trænerstab, der forlader klubben. I stedet er Abdel Benkacem udnævnt til cheffysioterapeut.

Af Anders Dehn

Endnu en person fra FC Københavns hold omkring holdet forlader klubben. Det er irske David Cosgrave, der efter seks år i FCK skal finde en ny arbejdsgiver. Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

Cosgrave havde titel af "Head of Physical Performance" og kom til FCK i 2014. Han havde tidligere været i klubber som Tottenham Hotspur, Liverpool, Bolton Wanderers, Stoke City og Fulham.

Hos sidstnævnte stiftede han bekendtskab med William Kvist, der desuden var ham, der formidlede kontakten til FCK, dengang han stadig var spiller. Det er nu selvsamme Kvist, der er med til at tage afsked med ireren.

Læs også:Kvist bygger videre: Forstærker FCK-staben med Premier League-erfaring

- Vi har lavet en evaluering af hele vores setup og som bekendt allerede lavet en del ændringer, og nu laver vi denne omstrukturering omkring den fysiske afdeling og trænerteamet, siger William Kvist.

David Cosgrave er det seneste navn på en voksende liste af medarbejdere, der har forladt FC København det seneste halve år. Den liste talte i forvejen Johan Lange, Ståle Solbakken, Bård Wiggen, Martin Langagergaard, Anders Storskov og Frederik Leth.

Flere af dem er erstattet af nye folk, men FCK har fundet Cosgraves afløser internt. Abdel Benkacem forfremmes fra ungdomsafdelingen.

Læs også:FC København stopper samarbejdet med mentaltræner

- Vi takker David for hans store arbejdsindsats og ønsker ham held og lykke fremover. Samtidig glæder vi os over at få Abdel ind fra FCK Talent som Head of Physio, siger William Kvist.

- Det glæder os, at vi igen kan rekruttere internt i organisationen, og det skal fortsat være en hjørnesten, at vi ikke bare uddanner unge spillere fra FCK Talent, men også dygtige folk til rollerne omkring førsteholdet.

Læs også:Har sagt op i Brøndby - og skifter til FCK

Læs også:FCK ansætter ny fysisk træner: Har erfaring fra Premier League og landsholdet

Læs også:Mange skader får Solbakken til at justere: Fysisk træner stopper i FCK