Video : Tipsbladet
Superliga

Endnu en transfer: Viborg FF henter gammel kending

Viborg FF henter Jonas Thorsen til klubben på en etårig aftale.

For anden dag i træk er der transfernyt fra Viborg FF.

I går, mandag, hentede Superliga-klubben den slovenske forsvarsspiller Zan Zaletel. I dag, tirsdag, kan klubben præsentere en gammel kending i form af Jonas Thorsen, der kommer på en etårig kontrakt.

Det bekræfter Viborg FF selv via sin hjemmeside.

Jonas Thorsen har senest været på kontrakt i AC Horsens, hvor han havde udløb tidligere på sommeren, men han har også en fortid i Viborg FF og har over den seneste tid holdt formen ved lige hos de grønklædte.

- Jonas har først og fremmest leveret rigtig godt på banen – helt som vi forventede. Han er den Thorsen, vi kender fra tidligere, som kommer med en stor arbejdsindsats, dygtig med bolden og en spiller, der kan dække mange positioner. Og så har han vist, at han stadig er sulten efter at præstere og udvikle sig, siger sportschef Jesper Fredberg til Viborgs hjemmeside og fortsætter:

- Vi har en trup med mange unge spillere og spillere fra forskellige kulturer, og der er det vigtigt, at der også er erfarne spillere, som har prøvet en masse. Vi ser ind i en meget vigtig anden sæson i 3F Superligaen, og derfor har vi også brug for erfaring i omklædningsrummet, så Jonas får i høj grad også en vigtig rolle udenfor banen som en naturlig kulturbærer.

Den 32-årige midtbanespiller spillede fra 2009 til 2017 i Viborg FF, for hvem han har spillet 205 kampe for. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.