• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Endnu en U21-landsholdsspiller forlænger med Nordsjælland

Endnu en U21-landsholdsspiller forlænger med Nordsjælland
Foto: FC Nordsjælland

Også Mathias Jensen har forlænget med FC Nordsjælland.

Af Kenneth Jensen

Der har været godt gang i printeren i Farum, hvor FC Nordsjælland har forlænget med flere profiler.

Først kom det frem, at U21-landsholdsspiller Mads "Mini" Pedersen havde forlænget med FC Nordsjælland, og nu er det så kommet frem, at han ikke er den eneste U21-landsholdsspiller fra FCN, der har forlænget.

Således fortæller klubben fra Farum, at også midtbanespiller Mathias Jensen, 21 år, har forlænget sin aftale med Kasper Hjulmands mandskab.

Den nye aftale løber frem til sommeren 2020.

- Det har ikke været et svært valg for mig og jeg har ikke brugt lang tid på at overveje det. Jeg ville gerne forlænge min kontrakt og gøre det godt her nogle år ud i fremtiden. Klubben har rigtig gode udviklingsmuligheder i og med, at der bliver gået så meget op i talentudvikling.

- Jeg vil gerne blive mere en leder på holdet og sætte standarden for, hvad vi skal på holdet, både hvad angår forventninger til træning, men også i kampene. Jeg kigger meget på Maxsø og Marcus, som i en tidlig alder har fået ansvar. De fodspor vil jeg gerne gå i, og jeg drømmer også om at bære anførerbindet en dag i klubben, siger Mathias Jensen til klubbens hjemmeside.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller:

- Det er en forrygende udvikling, Mathias Jensen har vist i denne sæson, og både pladsen på U/21 landsholdet og kontraktforlængelsen er en meget fortjent belønning for det målrettede arbejde, han har lavet sammen med vort stærke trænerteam, der har hjulpet ham godt på vej.

Mathias Jensen har indtil videre spillet 27 Superliga-kampe for FCN, og han fik i denne sæson et stort gennembrud for klubben, der altså også indløste ham en billet til U21-EM, der for Danmarks vedkommende indledes på søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.