Video : Tipsbladet
Superliga

Engelsk manager ser lyst på Superliga-transfer

OB har handlet nyt blod til angrebet i Tyler Burey, og muligheden for et skifte til Superligaen ser hans tidligere manager i Millwall, Gary Rowett, meget lyst på.

OB polstrede i sidste uge angrebet med den engelske angriber Tyler Burey, hvis udvikling var gået i stå i hjemlandet hos Millwall.

I fire år forsøgte angriberen at få sit gennembrud i Championship-klubben, men til syvende og sidst var der behov for luftforandring, og det får han nu i OB.

I Millwall ser man også skiftet til OB, som den bedste løsning for alle parter.

- Det er en rigtig god mulighed for Tyler, hvor han kan få sin karriere tilbage på sporet og opleve noget nyt. Jeg tror, at fodbolden der virkelig vil passe ham godt, siger Millwalls manager, Gary Rowett, til South London Press og tilføjer.

- Han er en talentfuld spiller. Det ved vi. Han har bare brug for spilletid uge efter uge og måske noget luftforandring. Det er et godt skifte for alle parter. Forhåbentlig viser han, hvad han kan.

Fynboerne har købt englæderen fri, mens Millwall har sikret sig en procentdel af et fremtidigt salg, skriver South London Press. 22-årige Tyler Burey er blevet udstyret med en kontrakt frem til 2026.

Tyler Burey har scoret tre gange i 58 kampe for Millwall, siden han skiftede til Championship-klubben i 2019 fra Wimbeldon. Tyler Burey var en del af bruttotruppen til OB's pointdeler mod AGF søndag aften.

Tirsdag kom angriberen på tavlen i en Future Cup-kamp mod Esbjerg. Her scorede han fynboernes første mål i sejren på 3-2 og må derfor banke på til en snarlig debut.