Engelsk uenighed om Cornelius-handel
Illustration
Superliga

Engelsk uenighed om Cornelius-handel

Ifølge Daily Mail er FC København uenige med Cardiff om, hvorvidt Andreas Cornelius skal købes eller lejes. BBC Radio Wales forventer dog stadig, at aftalen går igennem.

Forleden kunne FC København melde ud, at man forventede at hente Andreas Cornelius hjem fra Cardiff, og at man ville offentliggøre mere inden for et par dage. I dag er så sidste chance for at bringe sidste sæsons Superliga-topscorer tilbage fra Wales, men meldingerne fra det engelske er tvetydige.

Daily Mail skriver, at de to klubber er uenige om vilkårene for aftalen. Ifølge avisen vil Cardiff helst udleje Cornelius, mens FC København vil købe ham tilbage for 25 millioner kroner, og at det skulle være grunden til, at handlen ikke er gået igennem. 

Omvendt hævder BBC Radio Wales, at skiftet i den grad stadig er i støbeskeen, og at forventningen er, at det hele løser sig selv, inden dagen er omme. Den lokale radiostation bakkes dog op af Ekstra Bladet, som skriver, at købet i øjeblikket kun bliver forsinket af et langsomt papirarbejde i Cardiff, der skal give skriftlig tilladelse til at lade Cornelius skifte.