• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Eric Djemba-Djemba forlader OB senest til sommer, når kontrakten udløber. Midtbanespilleren ønsker på ingen måde at forlænge.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Det lignede et scoop af de store, da OB i sommeren 2008 skrev kontrakt med den tidligere Manchester United-spiller Eric Djemba-Djemba. Til tider har midtbanespilleren også været en stor profil, men han har også været genstand for uro i OB.

Senest til sommer er det imidlertid slut med både godt spil og uro fra camerounerens side. Eric Djemba-Djembas kontrakt udløber, og den bliver under ingen omstændigheder forlænget.

- Det er ikke en mulighed at forlænge kontrakten med OB. Af mange grunde, som jeg helst ikke vil ind på, er det bedst for alle parter, hvis vi stopper samarbejdet. Det tror jeg også, OB er enig i, siger Eric Djemba-Djembas agent, Charles Collymore, til tipsbladet.dk.

Djemba-Djemba er dermed en færdig mand i den fynske ådal senest den 30. juni af grunde, der omhandler andet og mere end bare lysten til luftforandring. Luftforandringen kan dog også komme tidligere. Et skifte væk fra OB allerede i januar måned er slet ikke en umulighed.

- Hvis noget dukker op i januar, er det bestemt en mulighed at forlade OB allerede dér. Det vil både jeg og formentlig også klubben byde velkomment, bedyrer Charles Collymore.

For at det skal ske, skal der efter alt at dømme penge på bordet fra en anden klub. Skifter Eric Djemba-Djemba først, når hans kontrakt udløber til sommer, kan han forlade Odense kvit og frit.

Eric Djemba-Djemba var ikke en del af OB's trup, da fynboerne i aftes tabte 1-2 til hollandske FC Twente. OB siger, han blev sparet, men ifølge Charles Collymore skyldtes udeladelsen en lille skade. Sporten.dk har et helt tredje bud. Ifølge hjemmesiden var Djemba-Djemba tidligere på ugen i en større diskussion med tre andre OB-profiler. At det skulle være grunden til, han ikke var med i Holland, har hovedpersonen imidlertid selv afvist. OB møder Brøndby søndag aften. Med eller uden Eric Djemba-Djemba.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020