• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Erik Rasmussen er færdig som toptræner: Klubber synes ikke, jeg er fed

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere AGF-, FCM- og Vendsyssel-træner Erik Rasmussen har det svært med ledelserne i danske fodboldklubber, og derfor er det usandsynligt, at han skal være cheftræner på topniveau igen.

Af Anders Dehn

Da Erik Rasmussen i foråret stoppede som cheftræner for Vendsyssel FF, var det samtidig et farvel til topfodbold. Det er i hvert fald hans egen forventning.

Siden august har Rasmussen været sport- og fodboldansvarlig på Hald Ege Høj-, Fri- og Efterskole, og det tyder ikke på, at han skal være toptræner igen. Direkte adspurgt, om han har mod på det, svarer han til Århus Stiftstidende:

Læs også: Nyt job: Erik Rasmussen bliver lærer

- Njaeee, jeg må bare acceptere, at jeg er en træner, som ikke særlig mange klubber synes er fed at have, siger Erik Rasmussen med et grin.

- Og det drejer sig såmænd ikke så meget om resultaterne. Men jeg tror, at jeg i topklubberne har fået det ry, at jeg er lidt farlig at have med at gøre.

Han forklarer udlægningen med, at han ikke er særlig god til at samarbejde med klubledelserne i dansk fodbold. Han vil gerne bestemme, og ledelserne har sjældent samme syn på "de menneskelige værdier i forhold til spillertrupperne", som han formulerer det.

Erik Rasmussen har i sin trænerkarriere blandt andet stået i spidsen for FC Midtjylland, AGF og senest Vendsyssel FF. Sidstnævnte forlod han i foråret, kort før klubben rykkede op i Superligaen. I stedet tog hans assistent, Jens Berthel Askou, over og har ført oprykkerne til 12. pladsen i den bedste række.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus