• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League /ritzau/

Man Utd svarede igen: Er vores hårdeste kritikere

Foto: Getty Images

Erik ten Hag var efter 4-1-sejr over Betis tilfreds med spillet, resultatet og det mentale modsvar på lussing.

Af /ritzau/

Manchester United-manager Erik ten Hag har en god smag i munden, efter at den engelske storklub torsdag vandt 4-1 over Real Betis.

Ikke bare giver det Manchester United et godt udgangspunkt efter den første ottendedelsfinale i Europa League, det var også et vigtigt modsvar på weekendens historiske blamage, hvor United tabte 0-7 mod Liverpool på Anfield.

I den kontekst var torsdagens kamp en slags syndsforladelse.

- Jeg synes, at vi spillede rigtig godt. Allerede ved pausen burde vi have foran med 3-0, men på grund af en enkelt fejl var stillingen pludselig 1-1 ved pausen.

- Derefter var det spændende at se, hvordan spillerne ville tackle den situation efter i søndags, men vores reaktion og modsvar i anden halvleg var forrygende. Overordnet leverede alle en god præstation, siger Erik ten Hag til TV 2 Sport.

Han medgiver, at det har været et par hårde dage efter lussingen, men han og spillerne kan ikke gøre andet end at vise, at noget lignende aldrig må ske igen.

- Man skal vise karakter i vores situation. Vi er selv vores hårdeste kritikere, og vi ved, at vores anden halvleg i Liverpool var dårlig. Den kan vi ikke lave om, men vi kan lave fremtiden om, siger Erik ten Hag.

Måske belært af det store nederlag til Liverpool tør hollænderen ikke at garantere et avancement til kvartfinalen i Europa League, selv om United rejser til Spanien med en føring på tre mål.

- Vi er ikke videre endnu, siger Erik ten Hag.

Returkampen mod Real Betis spilles på torsdag i Sevilla.

/ritzau/