• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Eriksen og Falk som unge: Vild med indendørs

Foto: Getty Images

Det var også med erfaring fra gulvet, at Eriksen og Falk udviklede sig som helt unge i Middelfart.

Af Oliver Okstrøm

Forestil dig, at du går ind på en indendørs fodboldbane som knap 10-årig, og du har måske været vant til at vinde. Pludselig står Christian Eriksen og Rasmus Falk på den anden side, og de kører dig rundt.

Sådan var det i december 2000, hvor de to teknisk stærke spillere satte det hele på plads ved den årlige og store indendørsturnering på Fyn, Fyens Stiftstidende Cup. For Rasmus Falks far Erik Falk Jensen har netop indendørs haft stor betydning for udviklingen af spillerne. Det fortæller han i et interview med Dossier.

- Vi spillede vanvittig meget indendørs. Vi spillede indendørs hele tid, og vi har kasser med medaljer, de har vundet, de her knægte. Indendørs er en fremragende skoling, for du har først og fremmest mange berøringer, siger han og fortsætter:

- Der er hele tiden afgørende situationer, der er mange afslutninger, og du spiller hele tiden en mod en. På den måde er det en fantastisk udvikling for unge fodboldspillere, lyder det fra Rasmus Falks far.

Han peger endvidere, at man kan overføre det til Brasiliens store mængde af dygtige fodboldspillere, hvor man har futsal og gadefodbold, som er med til at udvikle de unge spillere meget.

Christian Eriksen og Rasmus Falk havde forud for den omtalte turnering spillet med ældre årgange, og derfor havde mange ikke set dem før mod spillere på deres egen alder.

Falk står desuden på listen over de mange mulige spillere, som er på affyringsrampen i Superligaen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020