Video : Tipsbladet
Superliga

Et halvt år mere: Horsens forlænger lejeaftale med Sanneh-arving

James Gomez har stadig chancen for at gå i Bubacarr Sannehs fodspor. Nu giver AC Horsens ham et halvt år mere til at vise sit værd.

Det var meningen, at James Gomez skulle bruge foråret på at overbevise AC Horsens om, at han var værd at satse på. Men coronanedlukning og manglen på reserveholdskampe betød, at han ikke fik muligheden for det.

Nu har Horsens dog givet ham en ny chance. Klubben har forlænget lejeaftalen med Gomez i et halvt år, så den nu udløber ved årsskiftet. Det glæder manager Bo Henriksen.

Læs også:Bo Henriksen overvejer tv-karriere efter tiden i AC Horsens

- Vi kan sagtens se James’ store potentiale, og han er en meget spændende spiller, der kan udvikle sig til at blive rigtig dygtig. Turneringerne lå jo stille, da det hele blev lukket ned, og derfor har vi ikke haft mulighed for at se ham i kampe for reserveholdet, men det får vi måske mulighed for i efteråret, når vi forhåbentlig vender tilbage til mere normale tilstande.

- Vi glæder os til at arbejde videre med ham, og det bliver gavnligt for hans udvikling med yderligere et halvt år i vores miljø, siger han i en pressemeddelelse.

Læs også:Bo Henriksen: Jeg er klar til at vige pladsen med det samme

18-årige James Gomez er ligesom Bubacarr Sanneh fra Gambia og kommer fra samme klub, Real de Banjul. Sanneh var også udlejet til AC Horsens i et år, inden klubben købte ham fri og senere solgte ham videre til FC Midtjylland.

Gomez har et stykke vej foran sig endnu, hvis han skal nå lige så langt som sin landsmand. Han spillede bare 50 minutters Superliga-fodbold i foråret, men håber, at mere er i vente.

- Det er dejligt, at vi er blevet enige om, at jeg kan fortsætte resten af året, for jeg er meget opsat på at vise mit værd overfor klubben. Jeg kan godt lide mine holdkammerater, der har været søde overfor mig fra den første dag, og jeg kan mærke, at de er glade for, at jeg er her. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, så jeg kan få spilletid for Superliga-holdet. Det er mit mål i første omgang, fortæller James Gomez.

Læs også:Bo Henriksen om næste trænerjob: Skal kunne vinde noget

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020