Eventyrlysten FCK-stjerne drømmer om disse ligaer
Foto: Getty Images
Superliga

Eventyrlysten FCK-stjerne drømmer om disse ligaer

Rasmus Falk har stadig en drøm om at komme af sted på et spændende udlandseventyr.

Han har aldrig optrådt i en anden liga end Superligaen, men Rasmus Falk har stadig ikke opgivet drømmen om at komme til udlandet. 

Det slår FC København-stjernen fast i et interview med Discovery, hvor han understreger, at han drømmer om noget lidt mere eksotisk end eksempelvis Tyskland. 

- Der er ingen tvivl om, at jeg stadig har... når vi snakker udlandseventyr, så mener jeg virkelig eventyr. Altså, det er ikke sådan, at jeg tænker, at jeg skal ned og jagte noget i Bundesligaen eller noget i den stil. Det er et eventyr, som jeg og vi tænker, siger Rasmus Falk. 

Superliga-profilen, der fylder 32 år til januar, er interesseret i at finde en model, hvor det både er sportsligt og kulturelt attraktivt. 

- Det kan være mange forskellige ting. Jeg ved, at så længe, jeg spiller fodbold, der vil jeg stadig være drevet af, at være den bedst mulige fodboldspiller i den tid, jeg er der. Så det er nok en kombination. Jeg har også godt kunne lide, at have gode mennesker omkring mig, siger Rasmus Falk. 

- Jeg har altid godt kunnet lide at være i en fed by. København er selvfølgelig fantastisk, men når jeg tænker eventyr, så tænker jeg USA, Japan, Australien... det er sådan nogle af de steder, jeg tænker. 

Rasmus Falks kontrakt med FC København udløber i sommeren 2025, men den rutinerede midtbanespiller understreger i interviewet, at han også godt kan se sig selv fortsættte i FC København derefter, hvis klubben ønsker at beholde ham.

Rasmus Falk har spillet for FC København siden skiftet fra OB i 2016. 

Du kan se interviewet med Rasmus Falk i afspilleren over artiklen.