• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Exit i FCM: Jeg var havnet i en grotesk situation

Foto: Getty Images

Jesper Hansen er ny målmand i AGF efter en afslutning i FC Midtjylland, som han ikke havde set komme.

Af Torsten Kjems Hansen

Jesper Hansen blev torsdag præsenteret som ny målmand i AGF. Aarhus-klubben har hentet Jesper Hansen i FC Midtjylland, hvor den nu 36-årige keeper pludselig gik fra at være succesfuld fast mand og inde omkring EM-truppen til at være sat på bænken.

Det skete da FC Midtjylland hentede Jonas Lössl hjem fra England, hvilket betød, at Jesper Hansens fodbold-verden ændrede sig radikalt, fortæller han til stiften.dk

- Jeg var havnet i en grotesk situation. Det endte altså brat, og det var ikke lige den slutning, jeg havde håbet på. Lige så snart, det skete, at jeg blev sat af, blev jeg spurgt om, hvad det ville få af konsekvenser, men det kunne jeg selvfølgelig ikke svare på dengang.

- Men jeg vidste jo godt med mig selv, at det der kunne jeg ikke leve med. Der skulle findes en løsning, og så kom AGF heldigvis på banen, siger Jesper Hansen til stiften.dk

Jesper Hansen lægger ikke skjul på, at han er kommet til AGF for at spille med om titler og at David Nielsen som træner også har spillet ind. De to kender hinanden fra tiden i Lyngby BK.

Der har været større udskiftning i AGF-truppen denne sommer - få overblikket på det og alle de andre klubbers transfers her.