• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Færdig for i år: OB'er har brækket sin tå

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der bliver ikke mere fodbold i 2020 for Jens Jakob Thomasen. Han har brækket en tå og kommer tidligst i gang efter vinterferien.

Af Anders Dehn

Da OB fredag aften mødte Randers FC, nåede Jens Jakob Thomasen bare at spille 22 minutter, før han måtte udgå med en skade. Det viser sig, at det blev de sidste 22 minutter, han spiller i 2020.

Siden har en scanning vist, at han har brækket en tå og dermed kommer til at sidde ude resten af året. Det fortæller OB på klubbens hjemmeside. Der resterer tre Superliga-runder i 2020, men OB håber, at Thomasen ikke behøver gå glip af flere kampe end dem.

Læs også:OB-ledelsen forlod tidligt deres pladser: Michelsen nægter at tale om fyring

- Jens Jakob er ved godt mod og står nu først overfor en pause og så genoptræning. Han håber at være på banen igen, når spillerne er tilbage efter juleferien i det nye år, skriver klubben.

OB møder henholdsvis AaB, FC Midtjylland og FC København i de tre resterende runder i 2020. Derefter har Thomasen godt og vel halvanden måneds vinterpause til at komme sig igen.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Der er krig om startopstillingerne

Pausen er således historisk kort i denne sæson, da opbruddet af seneste sæson betød, at den nuværende kom senere i gang. Derfor går spillerne først på ferie den 20.-21. december og skal i aktion igen den 2.-4. februar.

Jens Jakob Thomasen er startet inde i alle OB-kampe i denne sæson. Kampen mod Randers var den blot anden, hvor han ikke spillede fuld tid i Superligaen.

Læs også:Skuffet OB-træner: Der skal snart sejre til

Læs også:OB’er erkender fejl: Det er pisse ærgerligt

Læs også:Randers straffer OB-fejl og tager ny sejr