Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig i AGF: Han var åben for at blive, men…

Keeperen var åben for at forlænge med AGF, men aarhusianerne var ikke klar på at tilbyde en særlig lang aftale, lyder det fra spillerens agent.

Viktor Noring er med al sandsynlighed fortid i AGF. Målmandens kontrakt udløb 30. juni og er i skrivende stund ikke blevet forlænget, mens “De Hviies” cheftræner, Uwe Rösler, også har over for Århus Stiftstidende udtalt, at man vil hente en ny mand ind til posten.

Det var ellers ikke, fordi at Viktor Noring selv var helt afvisende over for at blive i Aarhus.

Det fortæller målmandens agent, Martin Klette, til FotbollDirekt.

- Viktor har været åben for at blive i AGF, men i så fald skulle det være på en længere kontrakt, så han kunne hente familien, der blev i Sverige, til byen. AGF ville drøfte en løsning frem til jul. Så det ser ikke ud til, at der kommer en fortsættelse der, lyder det fra Martin Klette og tilføjer:

- Det mest sandsynlige er en ny klub. Viktor er dog cool med at vente, til den rigtige klub dukker op, i Sverige eller i udlandet.

I AGF nåede Viktor Noring, der er 31 år, aldrig at få debut. Han kom til klubben i marts og var på bænken til én kamp i Superligaen, mens han stod en kamp i Reserveligaen.

Tidligere har den erfarne svenske keeper også været forbi klubber som Malmö FF, Celtic, Lyngby Boldklub, SC Heerenveen og Falkenbergs FF.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.