Superliga Lars Gram-Hanssen

Færdig i AGF: Her er David Nielsens reaktion

Foto: Getty Images

David Nielsen har sat ord på sit stop i AGF.

Af Lars Gram-Hanssen

AGF har onsdag meldt ud, at David Nielsen stopper efter denne sæson, og i pressemeddelelsen har cheftræneren også selv sat ord på sit exit. 

- AGF har brug for en ny cheftræner, der kan komme ind med den samme ild, som jeg i sin tid kom med. Jeg havde håbet, at jeg kunne aflevere holdet et bedre sted i tabellen, end hvor vi sluttede i denne sæson, men sådan skulle det ikke gå. Men AGF er heldigvis et godt sted som klub, og der er mange gode kræfter, der kan fortsætte arbejdet, siger David Nielsen således. 

David Nielsen har været cheftræner for AGF siden oktober 2017, og den tidligere angriber sender en tak til Aarhus-klubbens fans, som han på lørdag vil tage afsked med. 

- Jeg vil gerne sige tak til Aarhus for den varme støtte, jeg og min familie altid har fået, og tak til de spillere, som gennem tiden blødte med mig for klubben og for trøjen, siger David Nielsen, der på lørdag for sidste gang står i spidsen for AGF i hjemmekampen mod FC Nordsjælland.

I pressemeddelelsen meddeler AGF samtidig, at der klokken 13 vil blive afholdt et pressemøde på Ceres Park, hvor David Nielsen, bestyrelsesformand Lars Fournais, administrerende direktør Jacob Nielsen og sportschef Stig Inge Bjørnebye alle vil være til stede.